image
Sursa foto: Profimedia

Spaniolii anunță: el este alesul în cazul plecării lui Carlo Ancelotti de la Real Madrid

Speculațiile cu privire la posibilul antrenor care să-l înlocuiască pe Carlo Ancelotti (63 de ani) la Real Madrid continuă.

Italianul ar putea să fie demis la finalul stagiunii, în cazul în care nu "Galacticii" nu vor câștiga vreun trofeu.

După ce s-a vorbit despre mai multe variante pe care Florentino Perez le-a luat în calcul, se pare că omul care conduce destinele clubului de pe Santiago Bernabeu s-ar fi oprit la un nume.

Mauricio Pochettino ar fi favoritul conducerii lui Real Madrid, iar planul B, în cazul în care argentinianul refuză, ar fi promovarea lui Raul, actualmente tehnician al formației secunde, notează presa iberică.

Pochettino este liber de contract din vara anului 2022, de când a plecat de la PSG. De-a lungul carierei, el le-a mai pregătit pe Tottenham sau Espanyol, iar acum londonezii îl vor din nou la cârma echipei, după plecarea lui Antonio Conte.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, citat de presa spaniolă, Ancelotti vrea să antreneze la Real Madrid și din sezonul următor și crede că are șanse destul de mari să o facă.

În acest sens, Ancelotti vânează în special Champions League, competiție pe care a câștigat-o și anul trecut.

Tehnicianul consideră că un nou triumf în cea mai prestigioasă competiție intercluburi din lume i-ar garanta rămânerea pe banca tehnică.

Champions League continuă cu patru dueluri "de foc", printre care și unul 100% italian: Real Madrid - Chelsea, Inter - Benfica, Manchester City - Bayern și AC Milan - Napoli.

A doua semifinală se va juca între câștigătoarea dintre Real Madrid/Chelsea și cea dintre Manchester City/Bayern, astfel că madrilenii vor avea un traseu extrem de complicat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: