image
Sursa foto: Profimedia

Paulo Dybala stârnește "războiul" pe piața transferurilor. Granzii din Premier League și La Liga îl vor

Paulo Dybala (28 de ani) mai are contract cu Juventus doar până în vara lui 2022, iar mai multe cluburi de top îl vor pe atacantul argentinian.

Argentinianul a decis să nu-și mai prelungească înțelegerea cu Juventus și fiind în ultimele șase luni de contract poate negocia cu oricine.

Fotbalistul lui Juventus este fără doar și poate unul dintre cei mai talentați jucători din Serie A, iar interesul pentru semnătura sa este unul ridicat.

Pe lângă Inter, despre care s-a scris deja, se pare că și granzii din Premier League și La Liga îl vor pe Dybala.

Conform footballitalia, Barcelona și Chelsea îl au în vizor pe jucătorul lui Juventus. De asemenea, și PSG se gândește la aducerea sa, mai ales în condițiile în care Kylian Mbappe este foarte aproape de o mutare la Real Madrid în vara viitoare, iar Mauro Icardi va pleca și el cel mai probabil.

Rămâne de văzut care club va dori să liciteze mai multe pentru semnătura sa, dar și pentru comisioanele destul de mari pe care agenții le vor percepe, la ordinul milioanelor de euro.

Reprezentanții jucătorului și clubul piemontez ajunseseră la un acord de principiu pentru un nou contract, din care Paulo Dybala urma să câștige 10 milioane de euro net pe sezon, cu 3 milioane mai mult decât încasează acum, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată în ultimele zile.

Potrivit jurnalistului Cesar Luis Merlo, din Argentina, acum Juventus a venit, însă, cu o nouă propunere, inferioară din punct de vedere financiar, care nu a fost deloc pe placul lui Paulo Dybala.

Argentinianul chiar s-ar fi enervat când a văzut noua propunere a lui Juventus și a decis să stopeze orice negociere de prelungire a contractului cu gruparea la care joacă din 2015, când Juventus i-a plătit lui Palermo 41 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Paulo Dybala.

Astfel, Paulo Dybala e decis să stea încă șase luni la Juventus și să plece gratis în vară, când expiră actuala înțelegere, însă va fi dispus să discute cu alte cluburi încă de acum, ceea ce-i permite și regulamentul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: