image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor, pus la zid de un actor celebru de la Hollywood: “E un mic spiriduș, face țara de râs”

Conor McGregor (34 de ani), care va lupta din nou în UFC, după o pauză de doi ani, este ținta unui atac neașteptat din partea unui actor cunoscut de la Hollywood.

În această toamnă, Conor McGregor va lupta cu Michael Chandler (36 de ani), a anunțat Dan White, șeful UFC. Data exacta și locul evenimentului nu au fost deocamdată stabilite.

Conor McGregor n-a mai luptat din 10 iulie 2021. Atunci, irlandezul s-a accidentat grav la picior în meciul cu Dustin Poirier și a fost nevoit să abandoneze.

Actorul irlandez Liam Neeson (70 de ani) a lansat un atac neașteptat asupra conaționalului său. Numindu-l “spiriduș”, Neeson consideră că McGregor face Irlanda de râs.

"Nu pot să suport UFC! Mi se pare că e precum o bătaie într-un bar. Aud că sportivii spun că se pregătesc multe luni. De nu luați mai bine o sticlă de bere și să vă loviți adversarul în cap?

Urăsc UFC-ul. Iar acel mic spiriduș Conor McGregor a făcut Irlanda de râs, ne-a creat o reputație proastă. Știu că este fit, îl invidiez pentru condiția lui fizică, dar nu-l suport", a spus Liam Neeson, citat de The Sun.

În arte marțiale mixte (MMA), Conor McGregor a înregistrat 22 de victorii (19 prin knockout) și 6 înfrângeri.

Conor McGregor este primul luptător din UFC care a deținut două titluri mondiale la două categorii de greutate, în același timp.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: