image
Sursa foto: Profimedia

Lovitură de teatru! După Klopp și Xavi, un alt antrenor important a anunțat că pleacă. Poate ajunge la Barcelona

În ultimele zile, Jurgen Klopp (56 de ani) și Xavi Hernandez (44 de ani) au surprins lumea fotbalului, după ce au anunțat că se vor despărți la finalul sezonului de Liverpool, respectiv Barcelona.

La scurt timp, a mai venit o veste neașteptată. Mikel Arteta (41 de ani), antrenorul celor de la Arsenal, le-a spus apropiaților săi că-i va părăsi pe ”Tunari” la finalul sezonului, notează presa din Spania. Contractul tehnicianului iberic este valabil până în vara anului 2025.

Arteta a fost instalat pe banca lui Arsenal în decembrie 2019. A câștigat 3 trofee cu londonezii, o Cupă a Angliei și două Supercupe, iar în acest moment este pe locul 3 în Premier League, la 5 puncte de liderul Liverpool.

210 meciuri, 124 de victorii, 32 de remize și 54 de eșecuri este bilanțul lui Arteta la cârma lui Arsenal.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, faptul că Mikel Arteta s-a hotărât să plece de la gruparea din Premier League în același timp cu Xavi de la Barcelona este doar o coincidență. Deocamdată!

Fostul secund de la Manchester City nu a fost contactat de conducerea catalanilor, însă Joan Laporta l-a ținut mereu sub observație și a transmis în mai multe rânduri că are profilul ideal pentru a ajunge la un moment dat pe banca echipei ”blaugrana”.

De asemenea, fanii Barcelonei l-au votat în mai multe sondaje în care au fost chestionați cu privire la numele următorului antrenor al catalanilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: