Ziarul Manchester Evening News susţine că negocierile pentru transferul galezului "sunt într-o fază avansată", însă Bale "va avea ultimul cuvânt" în privinţa eventualei sale plecări la gruparea de pe Old Trafford.

Gareth Bale a marcat două goluri în finala ultimei ediţii a Ligii Campionilor, câştigată de madrileni cu 3-1 în faţa englezilor de la FC Liverpool. Galezul a fost nemulţumit, însă, de timpul redus de joc de care a beneficiat în ultimii doi ani, sub comanda fostului antrenor al Realului, Zinedine Zidane, luând în calcul o despărţire de echipa spaniolă în această vară.

Numirea lui Julen Lopetegui în locul lui Zidane la conducerea tehnică a Realului şi, totodată, plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, ar putea cântări foarte mult în decizia lui Bale de a rămâne pe Santiago Bernabeu şi în sezonul viitor, comentează presa spaniolă.

Gareth Bale (28 ani) a sosit la Real Madrid în 2013, de la formaţia engleză Tottenham Hotspur, în schimbul sumei de 100 milioane euro. El a marcat 88 de goluri în 188 de meciuri disputate în toate competiţiile, cucerind alături de madrileni un titlu de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.