image
Sursa foto: Getty Images

Prima reacție a lui Antonio Conte, după ce Tottenham a fost eliminată de Milan din Champions League

Antonio Conte (53 de ani) a oferit prima reacție, după ce Tottenham Hotspur a fost eliminată din UEFA Champions League de AC Milan.

Londonezii nu au putut întoarce scorul din turul de pe „San Siro”, 0-1, iar partida retur s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Milanezii s-au calificat în sferturile de finală ale competiției, acolo unde au mai reușit să ajungă până acum și Bayern Munchen, Benfica și Chelsea.

La finalul celor 90 de minute, Antonio Conte s-a declarat dezamăgit de rezultatul final și a anunțat că echipa sa se va lupta în continuare pentru accederea în grupele UEFA Champions League, în stagiunea viitoare.

„Este al treilea meci la rând în care nu am reușit să înscriem. Cred că jocul a fost echilibrat și mai cred că ne puteam descurca mult mai bine în ofensivă. Vorbesc despre întreaga echipă nu doar despre cei care joacă în atac, puteam face mult mai multe.

Nu pot spune nimic negativ despre dorința jucătorilor, ei au dat totul de la început până la sfârșit. Am terminat în 10 oameni, dar dacă trebuie să văd o parte pozitivă este că am făcut un pas înainte.

Am jucat în Conference League anul trecut și nu am reușit să ieșim din faza grupelor. Acum am făcut un pas înainte, dar nu este suficient dacă vrem să fim competitivi, trebuie să luptăm.

Cu siguranță în mintea noastră era să punem presiune, dar în prima repriză ne-a fost foarte greu. Am găsit spațiu pentru a primi mingea și a crea ocazii, dar ne-am chinuit. Am simțit puțină presiune.

Trebuie să lucrăm în continuare. Mai avem un joc pentru care trebuie să ne recuperăm și trebuie să încercăm să ajungem pe cea mai bună poziție la finalul sezonului de Premier League pentru a ne califica în Champions League”, a spus Antonio Conte, potrivit BT Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: