image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, din nou în centrul atenției în mercato! Bayern Munchen, interesată de portughez

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea deveni din nou protagonistul perioadei de transferuri, potrivit unei informații apărute în presa din Spania.

Chiar dacă spunea că își dorește să lucreze sub conducerea lui Erik Ten Hag, noul antrenor al ”diavolilor”, potrivit AS.com, Cristiano Ronaldo ia în considerare să plece în această vară de la Manchester United după revenirea de senzație din urmă cu un an.

Una dintre destinațiile posibile este Bayern Munchen, al cărui principal marcator, Robert Lewandowski, nu vrea să mai continue sub nici o formă pe Allianz Arena. Bavarezii au primit și a treia ofertă din partea Barcelonei, echipa care vrea să îl încorporeze pe Lewandowski în lotul său, iar nemții cred că Cristiano Ronaldo ar fi un înlocuitor potrivit pentru atacantul polonez.

Cu transferul lui Cristiano Ronaldo, bavarezii ar neutraliza efectul pe care plecarea lui Robert Lewandowski l-ar avea asupra rezultatelor. Se pare că apropiații lui Cristiano Ronaldo au aflat deja despre interesul formației din Bundesliga și cred că este o variantă bună pentru lusitan.

Portughezul consideră că având în vedere felul în care decurge campania de transferuri a ”diavolilor” sunt șanse mici să aspire la un trofeu sezonul următor, iar el își dorește cu disperare să ajungă din nou în Champions League.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen ar reprezenta lovitura verii în mercato, iar alături de Mane, transferat recent de la Liverpool, dar și de celelalte staruri ale bavarezilor, Muller, Sane, Coman și Gnabry, Cristiano Ronaldo ar forma una dintre cele mai puternice linii ofensive din fotbalul european.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: