image
Sursa foto: Getty Images

Mohamed Salah a vorbit pentru prima dată despre interesul Barcelonei pentru el

Mohamed Salah (29 de ani) a intrat recent în atenția Barcelonei, după ce Xavi (41 de ani) a decis să acorde prioritate problemei de pe postul de aripă dreapta.

După plecarea lui Lionel Messi, catalanii au rămas descoperiți în partea dreaptă a compartimentului ofensiv, acolo unde Ousmane Dembele încă este indisponibil, iar Sergino Dest joacă în afara poziției sale principale, cea de fundaș lateral.

Barcelona și-a îndreptat, astfel, atenția către fotbalistul lui Liverpool, Xavi fiind un mare admirator al jocului său. Întrebat recent ce crede despre interesul spaniolilor pentru el, Salah a dat de înțeles că dorește să rămână la Liverpool.

"Am citit ce s-a scris despre interesul lui Xavi pentru mine. E un lucru care mă face fericit - o echipă ca Barcelona să fie interesată de mine. Dar eu sunt fericit la Liverpool și vom vedea ce ne rezervă viitorul", a declarat egipteanul.

Momentan, Liverpool încearcă să îi prelungească contractul lui Salah, însă pretențiile financiare ale egipteanului sunt considerate prea mari. Înțelegerea atacantului cu gruparea engleză expiră în vara anului 2023.

Salah este din nou dorit pe Santiago Bernabeu, așa cum s-a întâmplat și în ultimele ediții. Potrivit celor de la Bernabeu Digital, citați de transfermarketweb, Real Madrid l-a contactat pe impresarul fotbalistului pentru a se interesa care este situația lui, având în vedere că refuză de mai mult timp prelungirea contractului.

De câteva luni, Liverpool încearcă să îi prelungească înțelegerea care expiră la finalul sezonului următor, însă pretențiile financiare ale africanului îngreunează lucrurile. Salah cere un salariu anual de 30 de milioane de euro net, iar conducerea de pe Anfield nu este dispusă să accepte, cel puțin pentru moment.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: