image
Sursa foto: Profimedia

Spaniolii nu se feresc de cuvinte, după ce au pierdut cu Japonia și au trimis Germania acasă

Spania a fost învinsă de Japonia, scor 1-2, dar s-a calificat în optimile Cupei Mondiale 2022, după ce Germania a trecut de Costa Rica, scor 4-2.

Presa din Spania nu s-a ferit de cuvinte după meciurile de joi seara. "O înfrângere nu s-a simțit niciodată atât de bine", e titlul dat de jurnaliștii de la sport.es, care au făcut și posibilul traseu al naționalei lui Luis Enrique în fazele eliminatorii.

"Odată cu victoria Germaniei asupra naționalei din Costa Rica, echipa noastră și-a asigurat locul 2 în Grupa E. Cu acest loc 2, "La Roja" întâlnește Marocul în optimile Cupei Mondiale 2022. Dacă îi vom învinge pe marocani, am putea întâlni Portugalia în sferturi, iar Franța pare să fie adversara favorită în eventualele semifinale.

După ce au evitat primul loc, oamenii lui Luis Enrique au scăpat de partea de tablou care i-ar fi adus probabil Brazilia încă din sferturi, și un duel cu Argentina într-o posibilă semifinală. Nu ar fi fost chiar un traseu confortabil pentru naționala Spaniei", mai scriu cei de la sport.es.

Pe de altă parte, jurnaliștii de la Marca le-au mulțumit nemților pentru victoria contra costaricanilor: "Gracias Alemania! Danke Havertz", a titrat sursa citată.

"Japonezii, patriarhii disciplinei, și-au îndeplinit misiunea. Ceea ce a părut a fi o echipă adormită în prima repriză s-a transformat într-o grupare de gherilă. Spania nici nu a mai știut cum arată tricoul lui Gonda. Germania a ajutat Spania. Spania a eliminat Germania. Începe o nouă Cupă Mondială pentru noi!", au mai notat cei de la Marca.

"Danke, senor Havertz", au notat și spaniolii de la AS, care au mai scris că "Spania a cedat în fața Japoniei și a ajuns să fie eliminată pentru câteva minute, dar golurile atacantului german au readus-o în optimi".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: