image
Sursa foto: Profimedia

Încă un transfer de răsunet în Arabia Saudită! Al-Hilal plătește 60 de milioane de euro

Al-Hilal, clubul din Asia cu cele mai multe trofee (66), se pregătește să oficializeze cel mai scump transfer din istoria acestei grupări saudite.

În această vară, Al-Hilal a stabilit un record în privința sumei plătite pentru un jucător: 55 de milioane de euro pentru mijlocașul portughez Ruben Neves (26 de ani), de la Wolves.

Acest record urmează să fie doborât! Al-Hilal urmează să anunțe transferul mijlocașului brazilian Malcom (26 de ani), de la Zenit Sankt Petersburg, potrivit sport.es.

60 de milioane de euro va costa Malcom, golgheterul sezonului 2022-2023 din prima ligă rusă.

Zenit va primi 45 de milioane de euro pe loc, plus 15 milioane de euro sub forma unor bonusuri de performanță.

Antrenorul portughez Jose Jesus l-a cerut în mod expres pe Malcom la Al-Hilal. Transferul ar trebui să fie oficializat luni, 24 iulie.

Malcom va avea un salariu triplu față de cel de la Zenit Sankt Petersburg, adică 18 milioane de euro pe sezon.

Malcom va deveni cel mai scump jucător vândut de Zenit Sankt Petersburg. Recordul este deținut acum de Hulk, brazilianul care a fost cedat la formația chineză Shanghai SIPG, pentru 56 de milioane de euro, în 2016.

Malcom joacă pentru Zenit din vara anului 2019, când clubul rus a achitat 40 de milioane de euro către FC Barcelona.

Până acum, cluburile din prima ligă saudită au transferat de peste 219 milioane de euro, în vederea sezonului 2023-2024. Al-Ahli, Al-Ittihad, Al-Nassr și Al-Hilal au făcut cele mai importante achiziții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: