image
Sursa foto: Profimedia

Eroul meciului de pe "Bernabeu" este sincer după Real - Man. City: "Eram morţi"

Real Madrid a reuşit a treia minune în actuala ediţie a Ligii Campionilor şi a eliminat-o şi pe Manchester City cu scorul general 6-5. Acum a fost 3-1 la Madrid după 3-4 la Manchester.

Real Madrid a marcat de trei ori cu Manchester City în manşa retur a semifinalei UCL şi a obţinut o calificare care în minutul 90 părea compromisă.

Spre deosebire de duelurile cu PSG şi cu Chelsea, de data aceasta eroul Realului nu a mai fost Benzema (34 de ani), ci Rodrygo (21 de ani).

Brazilianul a marcat de două ori în minutele 90 şi 90+1 şi a trimis meciul în prelungiri, acolo unde Benzema a înscris şi el din 11 metri, iar Manchester City a părut în "moarte clinică".

Până la primul gol a fotbalistului care valorează 40 de milioane de euro, meciul a fost dominat din toate punctele de vedere de trupa lui Guardiola. Dar când întâlneşti pe Real Madrid, mai ales în această perioadă manageriată de Carlo Ancelotti, trebuie să auzi fluierul final ca să ştii că ai câştigat.

"Pierdeam meciul, eram morți și s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Cu acest tricou învățăm să luptăm mereu până la capăt.

Eram aproape morți, dar după primul meu gol am început să credem", a declarat brazilianul Rodrygo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: