image
Sursa foto: Profimedia

Anunțul clar făcut de oficialii lui Bayer Leverkusen în privința lui Xabi Alonso

Carlo Ancelotti (64 de ani) va părăsi banca tehnică a celor de la Real Madrid la sfârșitul acestui sezon și va prelua echipa națională a Braziliei.

Astfel, ”los blancos” au început deja să caute un înlocuitor antrenorului italian, iar, potrivit presei din Spania, principalul candidat este fostul mijlocaș al formației de pe Santiago Bernabeu, Xabi Alonso, în prezent antrenor la Bayer Leverkusen (41 de ani).

Însă, oficialii formației din Bundesliga nu le dau vești bune celor de la Real vizavi de revenirea lui Alonso în capitala Spaniei.

Concret, directorul sportiv al formației din Bundesliga, Simon Rolfes, a susținut că Xabi Alonso nu o va părăsi pe Leverkusen la sfârșitul acestei stagiuni, întrucât, de curând, fostul mijlocaș al celor de la Real Madrid și-ar fi prelungit angajamentul la formația din Bundesliga.

"Xabi și-a reînnoit contractul în urmă cu câteva săptămâni, suntem foarte relaxați. În plus, dacă toate zvonurile ar fi adevărate...”, a spus reprezentantul ”Farmaciștilor”, potrivit celor de la Tutto Mercato Web.

Xabi Alonso a devenit antrenorul principal al celor de la Bayer Leverkusen în luna octombrie a anului 2022. De atunci, ibericul a adunat 45 de meciuri pe banca tehnică a germanilor și a reușit să obțină 24 de victorii, 11 egaluri și 10 înfrângeri.

În prezent, Leverkusen se află pe primul loc în clasamentul Bundesligii, cu 16 puncte acumulate după primele 6 runde.

Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, îl cunoaște foarte bine pe Xabi Alonso, întrucât acesta a evoluat 236 de meciuri din postura de jucător pentru ”los blancos” în perioada 2009 - 2014. De asemenea, în acest interval de timp, ibericul a reușit să înscrie 6 goluri și să furnizeze 31 de pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: