image
Sursa foto: Profimedia

Asensio nu reușește să ajungă la un acord de prelungire cu Real Madrid! Ce salariu vrea jucătorul + Cât oferă clubul

Aflat din vara anului 2015 la Real Madrid, Marco Asensio (27 de ani) se află în ultimele luni de contract cu "Galacticii", însă cele două părți nu au ajuns la un acord până în momentul de față.

Real Madrid își dorește să-l păstreze pe Marco Asensio și din sezoanele următoare, iar clubul a venit cu o propunere clară. Concret, madrilenii îi oferă fotbalistului un contract valabil până în 2027, dar și un salariu mărit de la 4.5 la 4.8 milioane de euro net / sezon.

Cu toate acestea, așteptările lui Asensio sunt mai mari, iar fotbalistul și agentul Jorge Mendes solicită nu mai puțin de 6 milioane de euro, anunță jurnalistul Tomas Gonzalez.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Asensio, care a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa în ultima perioadă și din vară ar urma să devină liber de contract.

PSG a vrut să profite de situație și să obțină transferul lui Marco Asensio în această iarnă. Clubul parizian i-a făcut o ofertă oficială lui Real Madrid, care a dat răspunsul imediat.

Răspunsul lui Real Madrid a fost negativ, potrivit As.com. Conducerea campioanei Spaniei a rămas fermă pe poziții, în speranța că Marco Asensio își va prelungi înțelegerea.

Jucătorul, în schimb, nu ar fi refuzat o trecere la PSG, mai ales că ideea de a continua la Real Madrid nu îl încântă, din cauza șanselor puține primite de la Carlo Ancelotti.

De situația lui Marco Asensio s-a interesat recent și marea rivală a lui Real Madrid, Barcelona, care este, însă, dornică să-l aducă pe spaniol în vară, liber de contract.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: