image
Sursa foto: Profimedia

Incidente grave în duelul Brazilia - Argentina! Messi a scos echipa de pe teren / Oamenii legii au intervenit în forță

Miercuri dimineața, Argentina a învins-o cu scorul de 1-0 pe Brazilia, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Otamendi, în minutul 63 al partidei. În urma acestui rezultat, Argentina ocupă primul loc în grupă, cu 15 puncte, în timp ce Brazilia este pe 6, cu 7 puncte acumulate.

În fața a aproximativ 70.000 de suporteri pe celebrul stadion Maracana, Argentina s-a impus la limită în fața rivalei Brazilia. Duelul a fost unul tensionat încă de la început, atunci când în momentul intonării imnului "Selecao", ambele galerii au cedat nervos și au aruncat cu scaune.

Ulterior, oamenii legii au intervenit în forță și au început să folosească obiectele avute în dotare pentru a restabili ordinea. Messi și colegii săi au mers în dreptul propriilor suporteri și au încercat să calmeze situația, însă lucrurile au degenerat în momentul în care fotbaliștii lui Lionel Scaloni au văzut cum fanii Argentinei sunt loviți de către jandarmi.

Emiliano Martinez a încercat să urce în tribune, în timp ce Leo Messi a le-a cerut tuturor să iasă de pe teren. În cele din urmă, lucrurile s-au calmat, iar duelul a putut continua, în ciuda evenimentelor dure care au avut loc.

Din cauza incidentelor, meciul a fost întrerupt aproximativ o jumătate de oră.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: