image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe, "îngropat" în bani de șeicii lui Al-Hilal! Câți euro va câștiga pe secundă, dacă semnează contractul

Kylian Mbappe (24 de ani) a primit o ofertă-record de la Al-Hilal, echipă care vrea să plătească 300 de milioane de euro pentru transferul său.

Pe lângă suma care l-ar face pe Mbappe cel mai scump fotbalist din istorie, arabii au oferit un salariu de 700 de milioane de euro pentru un singur an de contract.

Salariul oferit de clubul deținut de Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită este nemaivăzut în lumea sportului.

În cazul în care Mbappe ar semna cu Al-Hilal, calculele veniturilor sale devin amețitoare. Francezul ar câștiga, în sezonul 2023/2024, cu aproximație, astfel:

25€ pe secundă

1.500€ pe minut

90.000€ pe oră

2,16 milioane € pe zi

15,1 milioane € pe săptămână

60,5 milioane € pe lună

Ar fi, de departe, cel mai mare venit anual din lumea sportului, mai mare chiar și decât cele încasate de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo la un loc!

Dacă despre CR7 se știe de ceva vreme că încasează 200 de milioane la Al-Nassr, un acționar de la Inter Miami a dezvăluit recent că Messi primește între 50 și 60 de milioane, sumă la care nu se adaugă și contractele de sponsorizare.

Al-Hilal i-a oferit un contract doar pe un an lui Mbappe pentru ca fotbalistul să poată ajunge gratis la Real Madrid în vara anului 2024, așa cum fotbalistul plănuiește în momentul de față.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: