image
Sursa foto: Profimedia

După ce a scăpat de închisoare, Shakira îi dă „lovitura de grație” lui Gerard Pique

Shakira (46 de ani), fosta parteneră a lui Gerard Pique, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare și a primit o amendă în valoare totală de 8 milioane de euro.

Vedeta columbiană a ajuns la o înţelegere cu procurorii, pentru a evita un proces în Barcelona pentru acuzaţiile de neplată a 14,5 milioane de euro, reprezentând impozitul pe venit din Spania între 2012 şi 2014.

Acuzarea a cerut pentru Shakira o condamnare la opt ani și două luni de închisoare și achitarea unei amenzi de 23,5 milioane de euro.

Judecătorii au stabilit, însă, ca Shakira să fie condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare și să plătească o amendă în valoare de 7,3 milioane de euro. De asemenea, artista trebuie să restituie suma cu care a prejudiciat statul spaniol și să mai achite o amendă suplimentară de 430.000 de euro.

După ce problemele cu legea au luat sfârșit, Shakira va avea timp să se concentreze din nou pe proiectele personale. Iar următorul va reprezenta o nouă lovitură pentru fostul ei partener, Gerard Pique.

Presa internațională scrie că artista columbiană va fi protagonista unui documentar în care va dezvălui cum i s-a schimbat viața în mod dramatic după despărțirea de tatăl copiilor ei.

Shakira nu a trecut nici acum peste infidelitatea lui Gerard Pique și vrea să realizeze un documentar în care să povestească pas cu pas drama trăită.

"Cred că va fi vorba despre drama prin care a trecut și se va numi 'The cheating and me'. Va fi un 'cântec de dispreț' sub formă de documentar.”, a spus jurnalista Laura Fa, pentru Daily Mail.

"Este clar că Shakira înregistrează material grafic pentru un proiect audiovizual, un documentar sau un reality show de tip documentar. Se pare că, în zilele noastre, dacă ești o persoană celebră și nu ai propriul tău reality de tip documentar, ești un nimeni", a adăugat jurnalista Lorena Vazquez.

Shakira (46 de ani) și Gerard Pique (36 de ani) s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, la începutul lunii iunie 2022. Ei au împreună doi copii, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: