image
Sursa foto: Profimedia

Karim Benzema, dorit sub formă de împrumut de o campioană în Europa

Karim Benzema (36 de ani) nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale.

Astfel, după ultimele prestații ale atacantului în tricoul lui Al-Ittihad, francezul a fost criticat vehement atât de presa din Arabia Saudită, cât și de suporterii acestei formații. Concret, Benzema a fost acuzat că ”și-a pierdut dorința de a mai juca fotbal” și că nu mai depune suficient efort pe teren.

Ca reacție a acestor critici, Benzema a decis, pentru o scurtă perioadă de timp, să-și suspende toate conturile de pe rețelele sociale.

La scurt timp după ce s-a aflat că Benzema întâmpină probleme la echipa sa din Arabia Saudită, un conducător al unuia dintre cele mai bogate cluburi din Europa și-a manifestat interesul de a-l transfera pe starul francez.

Potrivit celor de la Sport Zone, Nasser Al-Khelaifi, președintele lui Paris Saint-Germain, ar fi luat în calcul în această perioadă de mercato de iarnă să-l aducă pe Karim Benzema sub formă de împrumut la campioana Franței până la sfârșitul acestui sezon.

Însă, sursa citată anterior scrie că, cel puțin pentru moment, o mutare a atacantului în Hexagon este exclusă, deoarece conducerea lui PSG se axează în prezent pe îmbunătățirea compartimentului defensiv.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: