image
Sursa foto: Twitter

S-a aflat! Salariul neverosimil refuzat de Radu Drăgușin de la Bayern pentru a semna cu Tottenham

Radu Drăgușin (21 de ani) a ales să semneze cu Tottenham, deși avea ofertă și de la Bayern Munchen.

Alegerea fundașului român i-a surprins pe mulți, având în vedere diferența de statut și nu numai dintre Bayern și Tottenham, și devine și mai surprinzătoare pe măsură ce ies la iveală noi detalii.

Concret, foarte mare era diferența și între salariile oferite de Bayern Munchen și de Tottenham!

Jurnalistul Alaisdar Gold, specializat pe Tottenham, cu aproape 240.000 de urmăritori, printre care Gary Lineker, pe Twitter, a dezvăluit că salariul pe care Bayern i l-a propus lui Radu Drăgușin este de peste două ori mai mare decât cel dat de clubul londonez.

Cum salariul lui Radu Drăgușin la Tottenham este de 2.8 milioane de euro net pe an, oferta lui Bayern era de aproximativ 6 milioane de euro anual.

Radu Drăgușin a ales echipa care oferea un salariu mai mic, dar își îndeplinește visul de a juca în Premier League.

De asemenea, românul are, cel puțin la prima vedere, șanse mult mai mari să fie titular la Tottenham, care în ultima perioadă a jucat în centrul defensivei cu doi fundași laterali, Emerson Royal și Ben Davies, pentru că Micky Van de Ven și Cristian Romero au fost accidentați, decât la Bayern.

Ca soluții pentru centrul apărării, gruparea bavareză îi are pe Dayot Upamecano, Min-jae Kim și pe Matthijs de Ligt, iar în curând va semna și Eric Dier, de la Tottenham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: