image
Sursa foto: wikipedia

Un nou serial ucrainean, difuzat la Jurnal TV începând de astăzi

Serialul ucrainean Агенты Справедливости (Agenții dreptății) va fi difuzat la Jurnal TV, începând de astăzi, de luni până vineri, la 16:00.

Aceasta este o investigație detectivistică independentă a unor crime reale. "Inamicul invizibil", "Ultimul caz al avocatului", "Moartea sub podul îndrăgostiților", "Răzbunarea zeiței" - sunt doar câteva dintre poveștile și cazurile complicate pe care eroii imaginii trebuie să le rezolve.

Fiecare serie prezintă câte o poveste polițistă. La popularul jurnalist Evgeny Mikhailyuk se întorc adesea oameni obișnuiți care au nevoie de ajutor profesional în rezolvarea unei crime.

Împreună cu un detectiv particular Natalia Dzyubenko, el va investiga cele mai complicate crime, va restabili justiția și va rezolva cele mai dificile puzzle-uri.

În fiecare ediție a "Agenților de justiție", spectatorii vor vedea o reconstituire a versiunilor crimei, precum și multe experimente de investigație interesante.

Serialul este difuzat cu susținerea Fondului de dezvoltare a conținutului de divertisment în limba rusă, implementat de IREX in Moldova cu suportul financiar al U.S. Embassy Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: