image
Sursa foto: Profimedia

Incident în vestiarul lui Bayern! Doi jucători s-ar fi bătut după eșecul cu 0-3 în fața lui Manchester City

Bayern Munchen a cedat cu 0-3 pe terenul lui Manchester City, în manșa tur din sferturile de finală ale Champions League.

Duelul retur dintre cele două formații va avea loc miercurea viitoare, 19 aprilie, de la ora 22:00, în direct la Jurnal TV.

Atmosfera din vestiarul celor de la Bayern Munchen este una agitată încă de mai multe săptămâni, asta după ce Julian Nagelsmann ar fi fost "lucrat" de mai mulți jucători și forțat să plece de la echipă. În locul acestuia a sosit Thomas Tuchel, însă și actualul tehnician se confruntă cu probleme interne la echipă.

Concret, după meciul cu Manchester City, Sadio Mane și Leroy Sane ar fi pornit un conflict. Totul a pornit după ce fostul fotbalist de la Liverpool a fost deranjat de felul în care i-a vorbit colegul său în timpul partidei. Ulterior, discuția dintre aceștia a degenerat, iar senegalezul i-ar fi aplicat o corecție lui Sane, de față cu toată lumea, anunță Bild.

În cazul în care acest lucru este adevărat, rămâne de văzut ce decizie va lua Thomas Tuchel, care este pus în fața unei situații delicate, la doar câteva zile după numirea la Bayern Munchen.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: