image
Sursa foto: Profimedia

Nu este Bayern Munchen. Jose Mourinho ar putea ajunge la o altă fostă câștigătoare de Champions League

Despre Jose Mourinho (61 de ani) s-a spus că ar fi în discuții cu mai multe echipe cunoscute, după ce a fost demis de AS Roma.

”The Special One” nu a dus lipsă de oferte, iar printre cluburile care își doresc serviciile antrenorului portughez s-ar afla Chelsea, Manchester United, Al-Shabab și Bayern Munchen.

O nouă echipă care s-a interesat de Jose Mourinho este Olympique Marseille, care se află pe locul opt din Ligue 1. În plus, formația antrenată de Gennaro Gattuso nu a mai câștigat de cinci etape în Franța.

Faptul că Marseille se află la opt puncte distanță de locurile care duc în grupele Champions League i-a făcut pe oficialii clubului să se gândească la înlocuirea lui Gattuso. În plus, Marseille a fost eliminată din Cupa Franței.

Presa franceză a subliniat că după instalarea lui Gattuso pe banca lui Marseille, echipa a obținut în primele 15 etape doar 21 de puncte din 45 posibile. Din sezonul 2014/2015 Marseille nu a mai avut un start de sezon atât de slab.

În acest context, conducerea clubului a luat în calcul variante de a-l aduce pe Jose Mourinho. Marseille are în palmares un trofeu Champions League (1993), nouă titluri de campioană a Franței, printre altele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: