image
Sursa foto: Profimedia

Bayern Munchen și Barcelona pregătesc schimbul verii. Doi fotbaliști importanți sunt implicați

Bayern Munchen a reușit să câștige cel de-al 11 titlu consecutiv în Bundesliga, după o ultimă etapă de foc.

Pentru a nu mai avea astfel de emoții și în sezonul viitor, bavarezii sunt gata să își întărească atacul cu un fotbalist de la Barcelona.

Potrivit celor de la Sky Germania, citați Fichajes, Bayern Munchen a pus ochii pe Raphinha și le-a propus celor de la Barcelona un schimb.

Bavarezii sunt gata să îl cedeze pe Joshua Kimmich pe Camp Nou pentru ca fostul fotbalist de la Leeds United să ajungă pe Allianz Arena. Mijlocașul german și-ar dori să plece, iar Barcelona și-a arătat interesul recent.

Sursa citată susține că cel care a venit cu ideea acestui schimb este chiar Thomas Tuchel. Tehnicianul lui Bayern este un fan al lui Raphinha pe care a dorit să îl aducă și în sezonul trecut la Chelsea.

Bayern Munchen vrea să le ia fața rivalelor și să dea prima lovitură pe piața transferurilor, conform informațiilor din presă.

Se pare că bavarezii sunt aproape de a bate palma pentru transferul lui Declan Rice, de la West Ham.

Aducerea englezului ar urma să coste aproximativ 100 de milioane de euro și ar stabili un nou record pentru trupa germană.

Până acum, aducerea lui Lucas Hernandez, de la Atletico, pentru 80 de milioane de euro, reprezenta transferul cel mai costisitor făcut de nemți.

Declan Rice (24 de ani) este format la juniorii lui Chelsea, apoi a ajuns la cei ai lui West Ham în 2013.

În acest sezon, Declan Rice a jucat în 45 de meciuri oficiale la West Ham, a marcat 4 goluri și a dat 4 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: