image
Sursa foto: Profimedia

Celebrul avocat al lui Dani Alves l-a abandonat pe fotbalist + Mesajul transmis de Ney, fratele fotbalistului

Avocatul catalan Cristobal Martell a acceptat la finalul lunii ianuarie 2023 să preia cazul în care celebrul fotbalist Dani Alves (40 de ani) este acuzat de o tânără de 23 de ani de agresiune sexuală, într-un club de noapte din Barcelona.

Fapta pentru care este acuzat s-a produs pe 30 decembrie, iar arestarea pe 20 ianuarie.

Cunoscut pentru abilitatea cu care își apără clienții și rezultatele bune obținute de-a lungul anilor, Martell a renunțat acum la apărarea lui Dani Alves, iar jurnaliștii spanioli apreciază că decizia ar fi venit după ce s-a convins că fotbalistul nu are cum să scape de condamnare. Și preferă ca acest caz, care în acest moment nu a ajuns în instanță, să nu existe în CV-ul său, notează AS.com.

Conform legii din Spania, brazilianul, care și-a schimbat în mai multe rânduri declarațiile legate de incident, riscă până la 12 ani de închisoare. Din momentul arestării, Alves a făcut mai multe încercări de a fi anchetat în stare de libertate, dar instanța a refuzat de fiecare dată, iar el a rămas închis la Brians 2, închisoare în care sunt ținuți prădătorii sexuali.

Procesul este programat să înceapă în ianuarie 2024, în Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: