image
Sursa foto: gazzetta.it

Zlatan Ibrahimovic se ia de Cristiano Ronaldo! Declarații tari ale suedezului, la revenirea în Serie A

Zlatan Ibrahimovic își pregătește revenirea în fotbalul european. Suedezul în vârstă de 38 de ani va semna un contract până la finalul sezonului cu AC Milan, pentru care a mai evoluat între 2010 și 2012

Odată cu revenirea în Serie A, Ibrahimovic se va reîntâlni cu vechiul său rival, Cristiano Ronaldo, care joacă la Juventus. Întrebat de jurnaliști dacă ”îl va regăsi pe adevăratul Ronaldo în Italia”, suedezul a răspuns în stilul caracteristic.

”Deloc. Adevăratul Ronaldo este brazilianul! Cristiano nu este un talent înnăscut, ci rezultatul a foarte multă muncă”, a zis ”Ibra”.

Ibrahimovic a fost întrebat și dacă venirea lui Cristiano Ronaldo în Serie A, la Juventus, a reprezentat o provocare.

”A semnat pentru o echipă care a luat Serie de șapte ori consecutiv. Să mergi la un asemenea club nu e o provocare. Dacă ar fi vrut o provocare, Ronaldo ar fi trebuit să meargă la Juventus când echipa era în Serie B. S-o ducă înapoi în Serie A și în fruntea clasamentului.”

Relația dintre Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo a fost mereu încordată. În 2018, după ce Modric a câștigat Balonul de Aur, suedezul a lansat o ipoteză controversată. ”Acum știm că toate acele trofee ale lui Cristiano Ronaldo n-au fost câștigate de el, ci de Florentino Perez”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: