image
Sursa foto: Profimedia

Simona Halep a oferit prima reacție după eliminarea de la Roma! Mesajul româncei

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) a cedat în fața lui Danielle Collins (28 de ani, locul 9 WTA), scor 6-7, 3-6, în turul secund al turneului de la Roma.

La mai multe ore după eșecul din capitala Italiei, Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele sociale. Constănțeanca a ținut să le mulțumească celor care îi acordă sprijin necondiționat și le-a promis fanilor că va continua să lupte tot timpul pentru ceea ce vrea obțină.

"De-a lungul carierei mele am luptat pentru ceea ce am crezut și pentru ceea ce am vrut să obțin. O voi face mereu, prin suișuri și coborâșuri. Sprijinul necondiționat pe care îl primesc de la mulți dintre voi înseamnă lumea pentru mine. Mulțumesc, lupta continuă", a transmis Simona Halep, pe rețelele sociale.

La finalul partidei disputată miercuri seara, Collins a vorbit în termeni laudativi despre Simona Halep, despre care a spus că este o sportivă pe care o admiră. Totodată, jucătoarea americană a dezvăluit și ce tactică câștigătoare a folosit împotriva fostului lider mondial.

"O urmăresc pe Simona de mult, e o sportivă pe care o admir, atât ca atlet, dar cât şi ca competitor, e o mare luptătoare. Simt că lucrurile au mers în favoarea mea azi, asta şi pentru că îi cunosc jocul lui Halep foarte bine, am urmărit-o de foarte multe ori.

Am ieşit pe teren cu planul de a juca foarte agresiv şi a fi consistentă în acelaşi timp. Dacă îi laşi timp, îţi returnează toate mingile. Au fost suişuri şi coborâşuri în jocul meu, mai ales pe propriul serviciu, dar din fericire am găsit la timp ajustările necesare. Am fost răbdătoare, nu am pus presiune pe mine însămi", a spus Danielle Collins, potrivit wtatennis.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: