image
Sursa foto: Profimedia

Cei trei jucători așteptați de Pep Guardiola la Manchester City, după eliminarea din Champions League

Manchester City a ratat finala Champions League din acest sezon, după ce a a pierdut returul din semifinale în compania celor de la Real Madrid, scor 1-3 (5-6 la general).

Astfel, Pep Guardiola (51 de ani) mai are de așteptat până va aduce trofeul Champions League în vitrina clubului de pe Etihad.

După ce Manchester City a ratat calificarea în finală, Pep Guardiola are în vedere deja sezonul următor. Acesta vrea nu mai puțin de trei nume noi sub comanda sa pentru a lupta pe toate fronturile.

Frenkie de Jong (24 de ani), mijlocașul celor de la FC Barcelona, este dorit de Pep Guardiola, pentru ca echipa să aibă și mai mari șanse în sezonul viitor la trofeul UEFA Champions League, notează The Times.

Pe lângă fotbalistul de la gruparea blaugrana, Pep Guardiola îl mai așteaptă sub comanda sa pe Jualian Alvarez, atacant argentinian achiziționat deja de Manchester City în iarnă de la River Plate, dar lăsat să joace în continuare împrumut. Antrenorul ”cetățenilor” vrea să-l testeze pe Alvarez în perioada de pregătire din vară.

Pe lângă Alvarez, Pep Guardiola speră ca șefii lui Manchester Cityy să-l convingă pe Erling Haaland, atacantul celor de la Borussia Dortmund, de care sunt interesante mai multe echipe mari din Europa, mai notează britanicii.

Catalanii iau în considerare să îl cedeze în perioada de transferuri din vară, pentru ca Xavi (42 de ani) să aibă un buget mai mare pentru reconstrucția pe care o pregătește.

Conform Daily Mail, Barcelona i-a fixat și un preț mijlocașului, de 70 de milioane de euro. O sumă surprinzătoare, având în vedere că a fost cumpărat de la Ajax în schimbul a 86 de milioane de euro, în 2019.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: