image
Sursa foto: Twitter

Cum au transformat-o pe o asistentă medicală cele 8 luni petrecute într-un spital Covid

O asistentă din Tennessee a postat pe o rețea socială fotografii cu ea făcute la 8 luni distanță, pentru a ilustra impactul pe care l-a avut această perioadă petrecută în prima linie de luptă anti-COVID-19.

Statul Tennessee a înregistrat peste 338.000 de cazuri de coronavirus și 4.254 de decese. În întreaga țară au fost înregistrate mai mult de 12,5 milioane de cazuri și 258.000 de decese.

Kathryn este unul dintre nenumărații lucrători medicali din prima linie. Fotografiile ei ilustrează dimensiunea efortului pe care l-a depus în această perioadă și cum și-a pus amprenta asupra chipului ei.

Tânăra de 27 de ani a vorbit cu presa despre experiența ei după ce postarea de pe Twitter a devenit virală. A pus pe rețeaua socială două imagini, alături de mesajul: „Așa a început ... așa continui”.

Prima imagine o arată ​​pe Kathryn după absolvirea școlii, chiar înaintea pandemiei, iar a doua - acum, după 8 luni - ​​la sfârșitul unei ture, cu urme adânci pe față de la masca de protecție.

Kathryn lucrează trei ture a câte 12 ore și jumătate, după care are trei zile libere. În timp ce majoritatea urmelor de pe față se estompează după câteva ore, „cea de pe nas dispare exact la timp pentru o nouă tură de lucru”.

Spitalul în care lucrează se luptă în prezent cu un alt val de pacienți cu Covid, după creșterea anterioară din iulie.

Habar n-am ce înseamnă să fii asistent medical în circumstanțe normale”, a mai spus tânăra, care, însă, spune că pasiunea pentru această meserie a rămas aceeași.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: