image
Sursa foto: Telegram // IGSU al MAI al RM

Acoperișul unei clădiri din centrul capitalei, cuprins de flăcări; Un pompier s-a ales cu traumatisme și a ajuns la spital

În această seară, angajații IGSU au fost solicitați, în jurul orei 20:00, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o clădire cu două nivele de pe strada Alexandr Pușkin 41, din capitală. Potrivit primelor informații, a fost observat fum dens de sub acoperișul unei clădiri.

La fața locului, au fost trimise 4 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că focul a afectat acoperișul clădirii.

Datorită intervenției prompte, incendiul nu s-a răspândit, arderea afectând suprafața aproximativă de 200 metri pătrați a acoperișului construcției.

În procesul de intervenție, un pompier a primit traumatisme, fiind preluat de serviciul de asistență medicală și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

La moment, viața acestuia fiind în afara oricărui pericol. În urma incendiului alte persoane nu au avut de suferit.

Pompierii lucrează pentru lichidarea finală a acestuia. Cauza și circumstanțele de ardere urmează a fi stabilite de specialiști.

Noutăţile partenerilor

comentarii: