Suzy nu este un fan ca oricare altul al lui Messi și al Barcelonei. Modelul brazilian l-a bombardat pe starul Barcelonei prin intermediul Instagramului cu mesaje, propuneri indecente și fotografii, o lungă perioadă. Presa internațională scrie că decarul argentinian s-a simțit hărțuit pentru acest lucru, iar după multiplele episoade ale braziliencei, fotbalistul a decis să o blocheze.

Cu toate acestea, Messi a lăsat supărările la o parte și de curând, a scos-o de pe "lista neagră" pe Suzy Cortez. Fericită că Messi a îngropat securea războiului, brazilianca a decis să-i mulțumească în propriul stil starului catalan. Ea a publicat două fotografii provocatoare în care este îmbrăcată cu tricoul argentinianului, în care-și lasă în prim-plan posteriorul premiat în cadrul concursului Miss Bum Bum. În plus, cele două poze sunt însoțite de un mesaj prin care modelul îi este recunoscător lui Messi.

"Aceasta este o zi fericită pentru un suporter fanatic, așa cum sunt eu. Mulțumesc Leo Messi pentru că m-ai deblocat pe Instagram!", e textul publicat pe suporterul înfocat al lui Messi.

Rămâne de văzut dacă relația dintre cei doi va ajunge să se îmbunătățească atât de mult încât Messi să-i dea și "follow" modelului, însă cert este că Messi are un mariaj cu Antonella Roccuzzo din 2017, marea sa dragoste încă din copilărie.

Suzy Cortez a câștigat în 2015 concursul Miss Bum Bum, care se desfășoară anual în Brazilia și în care se jurizează un singur lucru: posteriorul. Același concurs a propulsat-o pe sud-americancă și pe coperta Playboy.