image
Sursa foto: Getty Images

Salah, gluma începutului de an: Ce i-a scris lui Lovren pe Facebook messenger în noaptea de Revelion

Nici bine nu a început anul că Mo Salah, marea vedetă a lui Liverpool, a ajuns în centrul atenţiei. Dejan Lovren a postat pe o reţea de socializare convorbirea avută cu egipteanul, în noaptea de Revelion.

"Cormoranii" se ţin de glume, iar Salah este fără doar şi poate unul dintre cei mai buni şi la acest capitol. Dovadă în acest sens convorbirea avută la cumpăna dintre ani cu fundaşul croat.

Iată discuţia dintre cei doi, aşa cum apare pe pagina de Instagram a croatului

Mohamed Salah: An nou fericit, frate!

Dejan Lovren: Mulţumesc, frate. Îţi doresc tot ce este mai bun în noul an. Numai sănătate şi iubire.

Mohamed Salah: La fel şi ţie, frate. La ce oră este antrenamentul de mâine? Ţi-am scris ”an nou fericit” doar pentru că vreau să ştiu la ce oră este. Tot la 3:30?

Pe lângă comicul de situaţie al convorbirii de mai sus, "cormoranii" cu siguranţă că nu s-au bucurat prea tare de petrecerea de Revelion. Asta deşi au 7 puncte avans în fruntea clasamentului. Motivul principale e că pe 3 ianuarie trupa lui Klopp merge pe Etihad, pentru o dispută ce poate fi decisivă în stabilirea campioanei. O eventuală victorie a lui Liverpool o va face pe aceasta să fie aproape imposibil de oprit în tentativa de a lua un nou titlu, după o pauză de 29 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: