image
Sursa foto: Profimedia

Paolo Maldini a vrut să-l dea afară pe Stefano Pioli înainte să plece de la AC Milan! Antrenorul dorit de fostul fundaș

Paolo Maldini a plecat de la AC Milan după o discuție aprinsă cu patronul echipei, Gerry Cardinale.

În presa din Italia s-a vorbit despre diferite motive pentru care fostul jucător a ales să nu mai continue în rolul de director sportiv al clubului.

Inițial s-a spus că disputa a fost din cauza strategiei pe care gruparea o va avea în perioada de mercato și bugetul nu tocmai generos, 50 de milioane de euro, care ar fi fost asigurat de investitorii americani.

Totuși, se pare Maldini voia să facă o schimbare drastică și să-l dea afară pe Stefano Pioli. Totuși, tehnicianul se bucură de încredere americanilor, care consideră că managerul italian este pion principal în proiectul actual, scriu jurnaliștii din peninsulă.

Maldini avea pregătit și un înlocuitor pentru Pioli, în persoana fostului său coleg, Andrea Pirlo. Acesta a fost antrenor al celor de la Fatih Karagumruk, formație din prima ligă a Turciei, în ultima stagiune, iar în prezent e liber de contract.

El a mai pregătit-o în Serie A doar pe Juventus, cu care a eșuat lamentabil și a prins în ultima etapă locul 4.

Presa din Italia a început deja speculațiile cu privire la "repercusiunile" care ar putea să existe după plecarea lui Paolo Maldini.

Theo Hernandez ar putea să ceară să fie lăsat să plece, el fiind pe lista celor de la PSG.

De asemenea, negocierile pentru prelungirea contractului lui Mike Maignan ar putea să fie și ele blocate de plecarea lui Maldini.

Portarul se află în atenție celor de la Chelsea, care caută cu insistență să transfere un goalkeeper.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: