image
Sursa foto: Profimedia

Jurgen Klopp a vorbit despre posibilitatea unui transfer al lui Mohamed Salah la Al-Ittihad

Aflat din vara anului 2017 la Liverpool, Mohamed Salah (31 de ani) a devenit una dintre principalele ținte ale șeicilor din Arabia Saudită.

Egipteanul este dorit de Al-Ittihad, formație care i-a mai transferat în această vară pe Karim Benzema, N Golo Kante și Fabinho.

Întrebat despre situația lui Mohamed Salah, Jurgen Klopp a avut o poziție fermă. Antrenorul celor de la Liverpool a dezvăluit că nu există nicio ofertă concretă în schimbul starului egiptean, însă, chiar dacă ar fi existat una, răspunsul grupării de pe Anfield ar fi fost unul negativ, indiferent de cifrele înaintate.

"Nu avem o ofertă. Mo Salah este jucătorul lui Liverpool și prin toate lucrurile pe care le face a devenit esențial. Dacă ar exista ceva, răspunsul ar fi nu. Mo este 100% dedicat lui Liverpool. Nimic de discutat”, a spus Klopp.

Saudiții i-au pus pe masă un contract mai mare chiar și decât cel al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, iar despre egiptean s-a scris că este tentat să accepte propunerea. Cu toate acestea, transferul nu va avea loc, din cauza șefilor lui Liverpool.

Conform anunțului făcut de jurnalistul Fabrizio Romano pe Twitter, Salah nu poate pleca de la Liverpool vara aceasta, întrucât echipa sa l-a declarat netransferabil.

"Cormoranii" nu au de gând să se așeze la masa negocierilor și nu vor accepta nicio ofertă pentru Salah, indiferent de valoarea acesteia.

De cealaltă parte, atacantul ar putea forța transferul, însă acest lucru pare imposibil, având în vedere că are deja statutul de legendă pe Anfield.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: