image
Sursa foto: Profimedia

Paolo Maldini, atac fără menajamente la adresa conducerii lui AC Milan

Paolo Maldini (55 de ani) este o legendă în adevăratul sens al cuvântului la AC Milan, întrucât italianul și-a petrecut întreaga carieră la formația milaneză, pentru care a jucat din 1985 până în 2009.

După retragerea din activitate, Maldini a devenit directorul tehnic al lui AC Milan, însă a renunțat la această poziție în vara acestui an după ce nu a fost susținut cum și-ar fi dorit de către club în deciziile sportive.

Paolo Maldini a îndeplinit funcția de director tehnic al Milanului din 2019 până în vara acestui an. Din această poziție, Maldini a reușit anumite transferuri precum Rafael Leao, Olivier Giroud, Theo Hernandez și Mike Maignan, jucători care au fost cruciali la titlul câștigat de Milan în sezonul 2021/2022 și care sunt printre cei mai importanți oameni din echipă.

Totuși, Maldini a avut parte de anumite neînțelegeri în cadrul clubului, iar italianul a decis să demisioneze din funcția sa în vara.

Acum, la jumătate de an distanță, italianul a venit cu declarații și nu s-a ferit de cuvinte.

”Conducerea de azi a Milanului nu are niciun fel de idee sau respect pentru identitatea echipei.

Vă rog, respectați istoria Milanului.

Președintele Scaroni s-a bucurat de câștigarea campionatului, dar l-am văzut deseori că pleca mai devreme când lucrurile nu mergeau bine”, a afirmat Maldini pentru Repubblica.

Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, PSG l-a vrut pe Paolo Maldini, dar fostul mare fundaș central care avea ofertă și de la Federația Italiană de Fotbal, care i-a propus un rol de manager al primei reprezentative a Italiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: