image
Sursa foto: Profimedia

PSG a început discuțiile cu unul dintre cei mai importanți antrenori ai momentului

PSG va intra într-o nouă reconstrucție din această vară, iar șeicii și-au fixat un obiectiv măreț în ceea ce privește înlocuitorul lui Christophe Galtier (56 de ani).

Concret, Galtier va fi demis la finalul sezonulului, iar în locul său va fi adus un nou tehnician, capabil să gestioneze vestiarul, dar și să obțină rezultatele așteptate pe Parc des Princes.

Aflat în aceste momente în funcția de antrenor al celor de la AS Roma, Jose Mourinho este o țintă clară a celor de la PSG. Oficialii clubului au făcut și primii pași în acest sens și au început discuțiile cu portughezul, anunță francezii.

Sursa citată menționează însă că, la ora actuală, dialogul este purtat doar între PSG și Mourinho, fără ca AS Roma să fie implicată în discuție. Cel mai probabil, în cazul în care tratativele vor merge într-o direcție dorită de ambele părți, șeicii îi vor contactat și pe oficialii clubului italian, asta deoarece "The Special One" mai are contract cu romanii până în 2024.

Carismaticul antrenor al celor de la AS Roma a impresionat o lume întreagă în 2004, atunci când a cucerit alături de FC Porto trofeul UEFA Champions League.

Între timp, lusitanul a mai trecut pe la Chelsea, Real Madrid, Inter, Manchester United și Tottenham, perioadă în care a câștigat peste 20 de trofee.

Ultimul a fost pe banca formației capitoline, în vara anului trecut, atunci când Roma a triumfat la prima ediție a Conference League și a ridicat trofeul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: