image
Sursa foto: Profimedia

Prima reacție a lui David Popovici, după a treia medalie de aur la Europene, cu record

David Popovici (17 ani) este de neoprit la Europenele de natație pentru juniori, desfășurate la Otopeni. A luat a treia medalie de aur, cea din proba de 50 de metri liber și a ridicat publicul în picioare.

"Chiar dacă m-am obișnuit, e ceva special de fiecare dată. Ce mănânc? Multe și sănătos", a spus David Popovici

Popovici mai are cel puțin o probă în care va participa și abia atunci se gândește să-și facă singur un cadou.

"Mă voi premia poate după tot concursul. Nu știu cu ce, va trebui să-mi dau seama atunci. Mai am doar o probă, posibil și ștafeta, nu știu încă sigur, dar e un tur de forță, am concurat în fiecare zi și trebuie să mă obișnuiec pentru că voi face asta și la nivel mult mai înalt.

Trebuie să câștig experiență și să pot fi la nivel cu ceilalți sportivi care pot face calificări, ștafetă, alte probe, una după alta.

Nu promit nimic, pentru că vreau ca lumea să stea cu sufletul la gură, însă o să termin cele două lungimi de bazin cât de repede o să pot. Proba mea preferată e 200 liber, dar cu asemenea tribună, cred că lumea trăiește mai mult cu mine, pentru că nu își dă seama cine câștigă", a precizat Popovici.

Puștiul-minune al natației a rămas încă o dată impresionat de publicul care a umplut sala din Otopeni.

"Oricine s-ar încărca, cred că și voi, și arbitrii, sper că toată lumea are pielea de găină, ca și mine. E un sentiment de neegalat, de nedescris", a spus Popovici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: