image
Sursa foto: Profimedia

Napoli pregătește primul transfer pentru sezonul viitor! Campioana Italiei a pus ochii pe un ”decar” din Premier League

Napoli pregătește deja campania de transferuri pentru sezonul viitor, după ce a devenit campioană a Italiei după o așteptare de 33 de ani.

Tehnicianul Luciano Spalletti își dorește un nou jucător de atac, iar unul dintre ”decarii” din Premier League i-a atras atenția.

Potrivit celor de la Calciomercatoweb, Napoli este interesată de serviciile lui Christian Pulisic. După titlul câștigat categoric, Aurelio de Luarentiis este gata să bage mâna adânc în buzunar și să îl aducă pe starul din Statele Unite ale Americii.

”Decarul” celor de la Chelsea nu se mai regăsește pe Stamford Birdge, iar o mutare la campioana Italiei ar fi o încercare de a își revitaliza cariera.

Contractul americanului cu londonezii expiră în vara anului 2024, iar aceștia ar dori să îl vândă la începutul viitoarei stagiuni pentru a nu îl pierde gratis.

Potrivit sursei citate, Napoli consideră că Christian Pulisic ar putea fi achiziția perfectă pentru a îl înlocui pe Hirving Lozano, mexicanul care are un viitor incert pe Stadio Diego Armando Maradona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: