image
Sursa foto: Profimedia

Lucas Hernandez și Theo Hernandez: frați, colegi la națională și adversari în Champions League!

PSG - AC Milan este meciul serii de miercuri, 25 octombrie, în runda a treia din faza grupelor UEFA Champions League, în această seară în direct la Jurnal TV.

Lucas Hernandez (27 ani) și Theo Hernandez (26 ani) se vor întâlni, în premieră, în calitate de adversari, potrivit L'Equipe. Jucători de bază la echipele lor, aceștia vor avea primul meci la Paris, în confruntarea dintre PSG și AC Milan. Până acum, cei doi fundași s-au mai întâlnit la echipa națională a Franței, unde au fost colegi.

Lucas și Theo nu vor evolua într-un meci oarecare, ci într-unul cu o miză uriașă. După două etape, PSG este pe locul 2 în grupa F, cu golaveraj negativ, -1. De partea cealaltă, AC Milan, care nu a marcat până acum în Champions League, este pe locul 3, cu două puncte.

După un început slab în Ligue 1, PSG a fost umilită de Newcastle, scor 1-4, în cadrul etapei secunde a grupelor Champions League. Eșcul a fost analizat de francezi, care au o concluzie clară: PSG nu are un lider adevărat.

Marquinhos (29 ani) poartă banderola de căpitan, însă autoritatea sa în vestiar este contestată de mai mulți jucători, potrivit RMC Sport. Nici Kylian Mbappe (24 ani) nu poate fi considerat lider la PSG, mai ales din cauza scandalului care a durat o vară întreagă, dar și din cauza inconstanței arătate în startul acestui sezon.

Singurul jucător care a avut un cuvânt de spus în timpul meciului cu Newcastle a fost Lucas Hernandez (27 ani), jucător ajuns la Paris recent, de la Bayern. Acesta a ridicat tonul la colegii săi și a luat atitudine, marcând unicul gol al campioanei Franței pe "St James' Park".

Astfel, sursa citată notează că PSG este în continuare în căutarea unui jucător care să se impună în vestiar. Marquinhos a fost ales de colegii săi căpitan, însă rămâne de văzut cât timp îi va mai lăsa Luis Enrique banderola.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: