image
Sursa foto: Getty Images

Neymar, anunț surprinzător! "Cupa Mondială din 2022 o să fie ultima!" Cum își motivează decizia

Neymar (29 de ani) a vorbit despre viitorul său la naționala Braziliei, care se pregătește de Cupa Mondială din 2022.

Atacantul brazilian de la PSG a vorbit cu presa și spune că cel mai probabil Cupa Mondială din Qatar care se va desfășura în iarna lui 2020 o să fie ultima.

"Cred că e ultima mea Cupă Mondială (n.r. Qatar 2022). O văd ca pe ultima pentru că nu cred că o să mai am tăria mentală să mai fac față.

O să fac tot ce-mi stă în putință să fac o treabă și să-mi îndeplinesc visul pe care îl avea de când eram mic copil (n.r. câștigarea Cupei Mondiale)", a spus Neymar, conform Goal.

Fostul jucător al parizienilor l-a criticat dur pe Neymar, una dintre vedetele din prezent ale clubului. Cisse este de părere că brazilianul nu s-a acomodat pe deplin la PSG după transferul de la Barcelona.

Cisse consideră că la Barcelona Neymar știa exact ce trebuie să facă, iar fotbalul practicat la formația blaugrana îi venea mănușă. La gruparea pariziană însă, Neymar a avut o libertate deplină pe teren pe care nu știe cum să o gestioneze.

Mai mult, Cisse consideră că Neymar a devenit egoist pe teren și preferă să finalizeze el decât să își pună în valoare coechipierii.

”La Barcelona, Neymar avea un plan. El avea un joc mai curat, deși dribla mai mult. Treaba lui era să rupă defensiva, să facă o diferență și să paseze mingea la Generalul Messi. A făcut-o atât de bine încât a devenit alter-ego-ul lui.

La Paris, i-au dat cheile și l-au lăsat să facă tot ce a dorit. La un moment dat s-a pierdut. Este un jucător fantastic, nimic de spus, dar a devenit un puști răsfățat și forțează totul”, a declarat Edouard Cisse, citat de Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: