image
Sursa foto: digisport.ro

Scandal de proporții: femeia care susține că are un copil cu McGregor

Probleme mari pentru Conor McGregor (30 de ani). Fostul campion din UFC ar fi tatăl unei fetițe de 1 an - Clodagh. Sportivul neagă, dar mama copilului, Terri Murray, vrea ca irlandezul să facă testul ADN.

Terri Murray (26 de ani) susține că a născut-o pe fiica sa, Clodagh, la 9 luni după ce s-a culcat cu starul MMA, a cărui avere se ridică la 75 de milioane de lire sterline.

"Nu vreau banii lui. Vreau doar să demonstrez că e tatăl lui Clodagh și că nu mint.", a spus Terri, pentru Daily Mail.

Terri și Conor s-au întâlnit în 2017, când luptătorul a fost la Liverpool, pentru o gală.

În presă au apărut și poze din seara cu pricina, în care Conor și Terri se află în baia camerei de hotel în care el era cazat la Liverpool.

"Încă mă gândesc că nu ar trebui să fac asta, că e greșit. Dar am ajuns într-un punct în care locuiesc cu mama mea, fără loc de muncă, am un copil, îmi e greu. E mult mai greu decât credeam că ar putea fi. Chiar nu am vrut să fac asta, voiam să rezolvăm toată problema în privat. Nu știu de ce el a vrut să se ajungă aici.", a mai afirmat Terri.

"Am dormit împreună. Să fiu sinceră, nu prea am dormit, dacă înțelegeți ce vreau să spun. Nu am folosit contracepție, dar a spus că nu îl interesează.", a spus Terri.

"I-am spus lui Conor că sunt gravidă, printr-un sms, dar nu mi-a răspuns.", a mai afirmat Terri.

Clodagh Julie Murray s-a născut pe 9 ianuarie 2018, iar numele tatălui nu apare pe certificatul ei de naștere.

Conor McGregor și iubita sa Dee Devlin au o relație din 2008 și luna trecută a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

"Cine nu vrea siguranță pentru copilul său? Vreau ca acesta să aibă cea mai bună viață și știu că banii lui Conor ne pot ajuta mult. Dacă face testul ADN, nu va mai trebui să vorbească vreodată cu mine. Poate să dispară", a încheiat Terri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: