Şoferul maşinii care a spulberat un cărucior cu un copil la Ştefan Vodă, pe banca acuzaţilor; Riscă până la opt ani de închisoare

Şoferul maşinii care a spulberat un cărucior cu un copil la Ştefan Vodă, pe banca acuzaţilor; Riscă până la opt ani de închisoare
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 30.11.2017 14:11
Un bărbat din Ştefan Vodă, care este învinuit de provocarea unui accident soldat cu decesul unei persoane, a fost trimis în judecată.

Tragicul accident  s-a produs pe 20 august curent, când inculpatul, fiind în stare de ebrietate şi fără a deţine permis de conducere, se deplasa la volanul unui VAZ pe strada centrală din satul Brezoaia. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, spulberând un cărucior, care se afla lângă acostament. Nenorocirea s-a produs chiar sub ochii mamei copilului, care stătea de vorbă cu o femeie.

Micuţul de 4 luni, care se afla în cărucior, a murit în drum spre spital.

„Şoferul de 20 de ani a părăsit locul accidentului, lăsând automobilul în stradă. La scurt timp, şoferul a fost reţinut, iar în urma testării alcooscopice s-a dovedit că acesta avea concentraţia de alcool de 1,12 mg/l în aerul expirat”, se menţionează într-un comunicat.

Dacă va fi recunoscut vinovat, inculpatul riscă până la opt ani de închisoare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI