Şeful Direcţiei Protecţia Consumatorilor din Bălţi, trimis în judecată pentru accidentarea mortală a unui biciclist

Şeful Direcţiei Protecţia Consumatorilor din Bălţi, trimis în judecată pentru accidentarea mortală a unui biciclist
Sursa: jurnal.md Foto: universuljuridic.ro 13.01.2017 17:09
Procurorii au finalizat şi expediat în judecată cauza penală de învinuire a şefului Direcţiei protecţia consumatorilor Bălţi, învinuit de accidentarea mortală a unui biciclist şi părăsirea locului accidentului rutier.

Potrivit informaţiilor, în octombrie 2016, inculpatul, conducând în stare de ebrietate automobilul de serviciu de model „Dacia” în apropierea satului Măgdăceşti, raionul Criuleni, a încălcat regulile de circulaţie rutieră, lovind din spate un biciclist, care se deplasa regulamentar pe traseu.
În urma leziunilor grave cauzate, victima a decedat pe loc, iar şoferul a părăsit locul accidentului rutier continuându-şi drumul în viteză.

La cerinţa oamenilor legii de a stopa automobilul acesta a accelerat viteza, fiind urmărit de inspectori aproximativ 35 de km, după care aceştia au efectuat câteva împuşcături în anvelope, şoferul pierzând controlul volanului, după care a fost reţinut.

Inculpatul de 42 de ani se află în arest preventiv şi este suspendat, iar dacă va fi recunoscut culpabil de cele incriminate riscă până la opt ani de închisoare.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP