Se numeşte „Once” şi face exact ce crezi că face: te ajută să îţi găseşti un potenţial partener în funcţie de efectul pe care acesta îl are asupra inimii tale, la propriu.

Once se conectează la Fitbit sau la un dispozitiv Android Wear şi îţi monitorizează pulsul în timp ce te uiţi pe profilul cuiva. Îţi arată felul în care acesta se modifică în timp real, dar se pare că îl vei putea împărtăşi cu potenţialul partener, în versiunea oficială a aplicaţiei.

De asemenea, poate cea mai interesantă funcţie e că Once trimite notificări către doi utilizatori, atunci când inimile lor au bătăi accelerate în timp ce se uită unul la profilul celuilalt. În plus, o altă partea bună e că Once îţi arată doar câte un potenţial partener pe zi. Scopul este de a încetini puţin procesul datingului şi de a-l face mai puţin superficial, în limitele posibilităţilor.

Nu va fi ca pe Tinder, unde poţi avea compatibilităţi cu zeci de oameni în fiecare zi, fără să existe un criteriu de selecţie demn de luat în seamă. Once este valabil, deocamdată, doar în Europa, dar deja are 600.000 de utilizatori activi.