Panica prin care au trecut pasagerii avionului blocat în noroi la malul Mării Negre; „Credeam că aeronava va exploda”

Panica prin care au trecut pasagerii avionului blocat în noroi la malul Mării Negre; „Credeam că aeronava va exploda”
Sursa: jurnal.md Foto: newsweek.com 15.01.2018 14:06
Mai mulţi pasageri ai aeronavei Boeing 737-800 au povestit spaima prin care au trecut după ce, sâmbătă noaptea, avionul care aterizase pe aeroportul internaţional Trabzon, din Turcia, a ieşit de pe pistă şi a rămas blocat în noroi.

„Ne-am înclinat în lateral. Era o panică generală, oamenii strigau, ţipau”, a declarat o pasageră, Fatma Gordu, pentru agenţia turcă de stat Anadolu, relatează Newsweek, citat de Digi 24.

„Am rămas în avion timp de cel puţin 20 de minute, aşteptam ca cineva să ne sară în ajutor”, a povestit, sub condiţia anonimatului, un alt călător pentru cotidianul Daily Sabbah.

„Era un miros greu de combustibil înăuntru, toţi credeam că avionul va exploda. Din fericire, nu s-a întâmplat aşa ceva”, a adăugat acesta.

Imaginile publicate în acest weekend de agenţia Anadolu arată eforturile autorităţilor turce de a salva aeronava, blocată în noroi la numai câţiva metri de apele Mării Negre.

Avionul, care aparţinea companiei aeriene private Pegasus, efectuase un zbor Ankara-Trabzon.

Toţi cei 162 de pasageri aflaţi la bordul avionului şi membrii echipajului au fost evacuaţi în siguranţă, a declarat guvernatorul provinciei Trabzon, Yucel Yavuz.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI