VIDEO

Harvey Weinstein, filmat în timp ce era lovit şi umilit într-un restaurant din Arizona

Harvey Weinstein, filmat în timp ce era lovit şi umilit într-un restaurant din Arizona
Sursa: jurnal.md Foto: tmz.com 11.01.2018 18:26
Producătorul din centrul scandalului sexual de la Hollywood, izbucnit toamna trecută, a fost pălmuit şi împins de un bărbat într-un restaurant din Arizona.

Harvey Weinstein venise să mănânce la restaurantul de lângă centrul de reabilitare, unde este cazat o perioadă, după ce a fost acuzat de peste 100 de femei de agresiuni sexuale.

Producătorul nu a fost bine primit de unul dintre clienţii localului. Un bărbat s-a apropiat de el, l-a lovit peste faţă, l-a împins şi a strigat la el: „Ieşi afară de aici”, potrivit The Telegraph. Întreaga scenă a fost înregistrată şi publicată pe internet.

Steve, bărbatul care l-a pălmuit pe producător, l-ar fi abordat pe acesta sub pretextul de a face o poză cu el. Steve a recunoscut pentru TMZ că ar fi consumat câteva pahare de alcool înainte. 

Harvey Weinstein nu a chemat poliţia şi a părăsit restaurantul.

Harvey Weinstein este una dintre cele mai detestate persoane din SUA după ce în octombrie, anul trecut, au ieşit la iveală peste o sută de de cazuri în care producătorul ar fi agresat sexual femei. Printre acestea se numără nume celebre precum: Angelina Jolie, Gwyneth Palltow, Ashley Judd şi Rose McGowan.

Scandalul sexual de la Hollywood a dat naştere mişcării #metoo, modalitatea prin care oamenii protestează împotriva agresiunilor sexuale.  

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI