Atacul terorist de la Londra: Alte două persoane au fost reţinute

Atacul terorist de la Londra: Alte două persoane au fost reţinute
Sursa: jurnal.md Foto: dailymail.co.uk 24.03.2017 10:41
Alte două persoane au fost reţinute în legătură cu atacul de miercuri din faţa Parlamentului britanic, ridicând la nouă numărul celor arestaţi, a anunţat vineri şeful unităţii antiteroriste a Scotland Yard, Mark Rowley, informează EFE şi AFP.

Într-o conferinţă de presă în faţa sediului poliţiei, Rowley a informat că cele două persoane, calificate drept 'semnificative', au fost arestate în West Midlands, centrul Angliei, şi în nord-vestul ţării, scrie agerpres.ro.

Totodată, potrivit AFP, Mark Rowley a precizat că autorul atacului se numea la naştere Adrian Russell Ajao. Iniţial, autorul atacului din apropierea Parlamentului britanic, soldat cu patru morţi şi peste 20 de răniţi, a fost identificat de către Scotland Yard drept Khalid Masood, în vârstă de 52 de ani. Pe de altă parte, EFE citează The Sun care a informat că individul s-ar fi născut la 25 decembrie 1964 şi se numea Adrian Elms.

Născut în Kent (sud-estul Angliei), Masood trăia de puţin timp în West Midlands (centru). Nu făcea obiectul vreunei anchete în curs, dar fusese anterior în vizorul autorităţilor, pentru o serie de infracţiuni, potrivit Poliţiei Metropolitane.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI