Rapperul a primit steaua cu numărul 2.584 pe Hollywood Walk of Fame, ceea ce onorează o carieră ce a produs hituri No. 1 în mai mult de 15 de ţări, vânzarea a mai mult de 70 de milioane de single-uri şi a 6 milioane de albume şi peste 9 miliarde de vizualizări online ale clipurilor sale, informează NBC Los Angeles.

Muzicianul, născut la 15 ianuarie 1981 în Miami, pe numele real Armando Christian Perez, şi-a îndreptat atenţia spre rap după terminarea liceului. Şi-a lansat primul său album, „M.I.A.M.I”, în 2004. Acesta a fost urmat în 2006 de „El Mariel” şi „The Boatlift” în 2007.

Al patrulea album al lui Pitbull, „Rebelution”, lansat în 2009, a inclus primul său cântec popular la nivel internaţional „I Know You Want Me”, care a ajuns pe locul al doilea în Billboard Hot 100.

Albumul „Planet Pit” lansat în 2011 a debutat pe locul al şaptelea în Billboard Top 200 şi a inclus unul dintre single-urile cel mai bine vândute din toate timpurile, „Give Me Everything”. Acesta s-a vândut în mai mult de 8 milioane de exemplare şi a fost certificat ca cvintuplu-platină de către organizaţia profesională a industriei muzicale de discuri din Statele Unite (Recording Industry Association of America).

Unul dintre albumele sale în limba spaniolă, „Dale”, lansat în 2015, i-a adus anul acesta lui Pitbull un premiu Grammy pentru cel mai bun album rock latino, urban sau alternativ.

Rapperul a fost ales de către Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) şi de casa de discuri Sony Records pentru a scrie şi înregistra imnul oficial al Cupei Mondiale 2014, „We Are One (Ole Ola)”, cu Jennifer Lopez şi Claudia Leitte.