VIDEO

Topmodel de Moldova: Marina Mistrean a cucerit podiumurile internaţionale

Topmodel de Moldova: Marina Mistrean a cucerit podiumurile internaţionale
Sursa: jurnal.md Foto: Facebook.com/ Marina Mistrean 13.05.2016 11:26
Frumuseţea va salva lumea. O demonstrează, abia la început de cale, povestea de viaţă a Marinei Mistrean. A fost remarcată de vânătorii de modele încă de pe băncile liceului. Apoi a urmat o invitaţie la un casting care urma să-i schimbe viaţa. Acum are la activ numeroase deplasări şi contracte cu branduri internaţionale. 

Marea ei dorinţă din copilărie i-a dat ambiţie şi motive să ajungă la facultatea la care visa dintotdeauna - dreptul. Destinul însă îi rezervase Marinei Mistrean un cu totul alt drum, plin de surprize frumoase şi neaşteptate.

A cutreierat nenumărate ţări unde a lucrat cot la cot cu echipe din companii de renume. Luate la un loc, practicile ei se ridică la o experienţă cu care se mândreşte şi despre care ar putea vorbi la nesfârşit.

Un lucru însă dăinuie peste toate călătoriile şi prezentările la care a lucrat. O gaşcă întreagă de prieteni pe care şi i-a făcut dincolo de jobul ei de model. Asta i-a transformat Marinei Mistrean visul în realitate, iar meseria într-o plăcere.

 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP