După numărarea a 97,46% din buletinele de vot, Partidul Progresului (SNS, de centru-dreapta), al lui Vucic, a obţinut 48,25%, cu mult în faţa Partidului Socialist (SPS), care a obţinut 11,01% din voturi, conform Comisiei Electorale. SPS a fost aliat al lui Aleksandar Vucic în precedenta coaliţie de guvernământ.

Dacă acest scor se va confirma, SNS ar urma să aibă 131 din cei 250 de parlamentari.

Partidul Radical (SRS, extrema-dreaptă), al tribunului pro-rus Vojislav Seselj, se situează pe a treia poziţie, cu 8,05% din voturi. Odată cu această revenire a sa în Parlament, extrema-dreaptă ar urma să aibă 21 de mandate.

Alte patru partide sau alianţe au trecut de pragul de 5% necesar pentru a intra în Parlament: Partidul Democrat (DS, de centru, cu 6,05% din voturi), o nouă formaţiune numită 'Dosta je bilo' ('Ajunge' — n.r.), condusă de Sasa Radulovic, fost aliat al lui Aleksandar Vucic şi fost ministru al economiei (5,99%), o coaliţie liberală condusă de fostul preşedinte sârb Boris Tadic (5,03%) şi o coaliţie eurosceptică şi pro-rusă, DSS-Dveri (5%), conform rezultatelor anunţate de Comisia Electorală.

Mai multe formaţiuni reprezentând minorităţile din Serbia vor fi de asemenea reprezentate în legislativ: partidul minorităţii ungare (SVM), două partide ale musulmanilor din regiunea Sandzak (sud-vest) şi o formaţiune a albanezilor din sudul Serbiei.