În cadrul convenţiei CinemaCon 2016, care s-a desfăşurat în perioada 11-14 aprilie la Caesars Palace din Las Vegas, copreşedinta studioului Fox, Stacey Snider, a confirmat oficial zvonurile cu privire la „Deadpool 2”, care va beneficia de colaborarea aceleaşi echipei creative a primei pelicule.

Astfel, Ryan Reynolds va intra din nou în pielea personajului principal, în timp ce Tim Miller, care a debutat ca regizor de lungmetraje în primul „Deadpool”, va realiza şi continuarea. Au fost cooptaţi, de asemenea, scenariştii primei părţi, Rhett Reese şi Paul Wernick.

„Deadpool”, care a fost lansat pe ecrane în februarie a avut un succes uimitor cu încasări de peste 757 de milioane de dolari în lume, deşi a avut un buget de numai 58 de milioane de dolari.

„Deadpool”, care face parte din prolificul univers Marvel, a reuşit să doboare şi recordul de încasări la nivel mondial pentru un film nerecomandat minorilor.

Configurată ca o relatare foarte ireverenţioasă în jurul unui antierou, „Deadpool” prezintă povestea unui fost agent al forţelor speciale care după un experiment eşuat capătă puteri supranaturale.