Prezicerile astrale pentru astăzi, 23 februarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 23 februarie
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 23.02.2018 09:50
Berbec
 
Ai şansa de a te opri puţin, din proprie iniţiativă, pentru a observa şi partea bună din toate situaţiile pe care le consideri de nerezolvat.
 
Taur
 
Vei fi din ce în ce mai atras de oameni noi, capabili să îţi transmită idei noi, ca să poţi schimba ceea ce stagnează în viaţa ta sau nu funcţionează aşa cum ar trebui.
 
Gemeni
 
Încep să conteze mult mai mult toate gesturile tale cu valoare simbolică, pe care cei care te observă le vor vedea şi le vor înţelege mai bine decât ai tu impresia.
 
Rac
 
Revii la sentimente mai bune în legătură cu toate relaţiile din viaţa ta, semn că eşti dornic de armonie, iar dorinţa ta va da roade la un moment dat.
 
Leu
 
Dacă tot ai înclinaţii mistice în această etapă a vieţii tale, vei avea ocazia, începând de astăzi, să întâlneşti şi oameni care au aceleaşi preocupări ca tine.
 
Fecioară
 
Vei învăţa să preţuieşti relaţiile de parteneriat, atât pe cele pe care le-ai construit, cât şi pe cele pe care urmează să le construieşti.
 
Balanţă
 
Încep să conteze foarte mult relaţiile pe care le ai cu cei din mediul de la serviciu – cu cât sunt mai bune, cu atât îţi va fi mai bine şi mai uşor.
 
Scorpion
 
Astăzi începe seria de lecţii esenţiale pentru evoluţia ta – lecţii despre ce este iubirea, ce loc merită să ocupe în viaţa ta şi cum să faci să o protejezi.
 
Săgetător
 
Relaţiile cu cei din mediul intim sunt esenţiale pentru echilibrul tău, de acum înainte. Pentru o perioadă, ar fi bine să fii foarte atent la tot ce faci şi spui.
 
Capricorn
 
Va trebui să îţi întorci atenţia spre cei care te pot sfătui şi te pot ajuta să revii la acea stare de inspiraţie care îţi dă senzaţia că problemele nu sunt chiar atât de greu de rezolvat.
 
Vărsător
 
Începe să devină imperativă alegerea între relaţii şi resurse băneşti. Este necesar să pui în practică decizia luată, oricare ar fi aceasta.
 
Peşti
 
Eşti principalul factor de armonie pentru toate relaţiile în care eşti implicat. Asta ar trebui să fie de ajuns pentru a-ţi tempera orice pornire distructivă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI